Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Reviews » Trading Navigator Methode review & ervaringen – Harm van Wijk

Trading Navigator Methode review & ervaringen – Harm van Wijk

Trading Navigator Methode review Harm van Wijk

Je bent waarschijnlijk opzoek naar meer informatie over de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk.

Er bestaan tegenwoordig veel cursussen en gurus over beleggen. Ze beweren allemaal dat ze de ultieme formule hebben uitgevonden en je vraagt jezelf af of dat hier ook het geval is.

Maar de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk steekt daar met kop en schouders bovenuit. De Trading Navigator Methode is een 6-weekse cursus die je alles over beleggen leert.

Als bonus krijg je daar nog slimme software bij die precies vertelt wanneer je moet kopen of verkopen. Harm maakt hiermee gemiddeld 20,6% rendement per jaar op de beurs. Dat is 3x zoveel als het markt gemiddelde!

Ik heb grondig onderzoek gedaan naar Harm en zijn cursus. In deze Trading Navigator Methode review vertel ik je alles over Harm van Wijk, de inhoud van de cursus, hoe betrouwbaar het is, alle bonussen en de ervaringen.

Trading Navigator Methode review logo
Trading Navigator Methode review
Trading Navigator Methode voordelen en nadelen

Vandaag al beginnen met succesvol beleggen?

1. Wie is Harm van Wijk?

Harm van Wijk heb je vast wel eens op de radio gehoord of ergens op het internet langs zien komen. Hij is afgestudeerd aan de universiteit van Tilburg en nu doctorandus in de commerciële economie.

Hij is de bedenker en ontwikkelaar van de Trading Navigator Methode. Daarnaast is hij de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com en Deslimstebelegger.nl. Via deze websites helpt hij (beginnende) beleggers geld te verdienen op de beurs.

Het begeleiden van studenten, cursisten en beginnende beleggers vindt hij ontzettend leuk. De afgelopen 32 jaar heeft hij niets anders gedaan dan particulieren passievol ondersteunen met beleggen.

Hier vind je zijn social media kanalen:

2. Prestaties gedurende zijn carrière

Harm is bekend geworden van zijn boeken in 10 stappen succesvol beleggen en Public Speaker. Ook is hij meerdere keren te gast geweest bij Radio 1, Radio 2, Rondom10, EenVandaag, Business Class, FinanceTelevision, BNR nieuwsradio en ga zo maar door…

Daarvoor is Harm adviseur geweest voor SNS Bank, ING Bank, Binck Bank, Lynx, De Financiële Telegraaf, Citibank en ABN Amro Turbo’s.Ook heeft hij content geschreven voor BeursPlaza, De Financiële Telegraaf en Beurs.nl. Je kan gerust vaststellen dat Harm een expert is op het gebied van beleggen en financiën.

Het resultaat van deze opkomende bekendheid was dat duizenden beleggers naar hem toe kwamen om te vragen voor advies. Nu leert hij particuliere beleggers hoe ze een veilige financiële toekomst voor zichzelf kunnen creëren.

Harm leert nu studenten hoe ze hun eigen dromen kunnen realiseren zoals bijvoorbeeld een wereldreis, een eigen paleisje of het behalen van financiële vrijheid.


Harm van Wijk is bekend van:

Harm van Wijk is bekend van

3. Harm van Wijk als coach

Beleggen is topsport en je moet het opnemen tegen de slimste beleggers van de wereld. Zij hebben vaak de diepste zakken en de beste opleidingen.

Toen Harm het vroeger tegen deze grote beleggers op moest nemen, werkte hij zonder coach. Door alle aanvragen en om goed voorbereid te beginnen met beleggen heeft Harm besloten om te beginnen met coaching.

De waarde van een kwalitatief goede coach kan op de lange termijn behoorlijk oplopen. De voordelen een coach zijn:

 • Succes wordt sneller behaald
 • Je voorkomt het maken van grote verliezen
 • Je wordt sneller bewust van de fouten die je maakt
 • Je leert sneller van je fouten

Harm heeft als coach al gigantisch veel particuliere beleggers geholpen. Hij heeft al meer dan 32 jaar ervaring en al meer dan 13.000 beleggers gecoacht. Ik raad je daarom ook aan om Harm als coach te omarmen als je begint met beleggen.


13000

Beleggers gecoacht


32+

Jaar ervaring


50000

Beleggers geholpen


3200+

Expert blogs geschreven

4. Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Bij veel mensen die Harm te zien krijgen, ontstaat gelijk de gedachte: is dit oplichting of is dit serieus en echt waardevol?

Bij iemand die zulke mooie beloftes doet wordt natuurlijk altijd gelijk gedacht aan oplichterij. Daarom wordt veel gezocht op ‘Harm van Wijk Kassa’. Maar Harm is in dit programma nooit opgeroepen en Kassa heeft nooit iets negatiefs over Harm gezegd.

Harm is de eigenaar van Beleggen.com. De onderneming staat netjes ingeschreven bij de kvk en beschikt over alle benodigde inschrijvingen, formaliteiten en voldoet aan alle regels. De gegevens van beleggen.com zijn:

BeursBulletin Alerts BV
Rokebrandlaan 2
1261 WV Blaricum

BTW-nummer: NL815459658B01
KvK: 34244390
IBAN: NL49RABO0117775991
Telefoon: 035 737 0440
E-mail: info@beleggen.com

Harm van wijk review

Daarnaast reageert Harm altijd snel op mijn e-mails en ontvang ik regelmatig een ‘hoe gaat het met je voortgang’ of ‘dit heb je gemist’ mail. Er zijn daarnaast tal van andere mogelijkheden om contact op te nemen met beleggen.com of een van de 15 andere experts.

Het is dus zeker geen malafide bedrijfje zonder bedrijfsactiviteiten dat ergens op een afgelegen eiland is gevestigd.

5. Het vermogen van Harm van Wijk

Als leerling wil je natuurlijk dat een leermeester de skills bezit die jij graag wil leren. Met andere woorden, iemand die jou gaat leren beleggen moet aantoonbaar kunnen maken dat hij zelf al een groot vermogen met beleggen heeft opgebouwd.

Dus wat is het vermogen van Harm?

Over de jaren heen heeft Harm een aanzienlijk vermogen opgebouwd met beleggen in aandelen en opties. Het precieze vermogensbedrag heb ik niet kunnen vinden, maar doordat zijn gemiddelde rendement de afgelopen 30 jaar 20,6% was kan je gerust zeggen dat dit ver boven het gemiddelde van Nederland ligt.

Daarnaast verkoopt hij ook nog cursussen, boeken en coaching programma’s. Harm is een ondernemer en belegger in hart en nieren. Hij heeft een uitstekend vermogen en grote inkomstenbronnen.

6. De Trading Navigator Methode

In 2004 is de Trading Navigator Methode opgezet en hiermee hebben ze al duizenden beleggers geholpen. Sinds dien is het uitgegroeid tot een enorme community met experts en tot de meest bekende cursus beleggen voor beginners.

De Trading Navigator Methode is de meest uitgebreide beleggingscursus en is onderdeel van beleggen.com met al 88.000 leden.

Het is een 6-weekse cursus met 33 lessen en veel gratis bonussen die jou als beginnende belegger ondersteunt. De cursus is online en daarom volledig op je eigen tempo te volgen.

De cursus is inclusief video’s, checklists, case studies, samenvattingen, e-books en nog veel meer.

6.1 De Trading Navigator software

Naast de waardevolle cursus krijg je eenvoudige software waarmee je in minder dan 6 weken geld kan verdienen op de beurs. De Trading Navigator software geeft koop- en verkoopsignalen zodat je op de meest gunstigste momenten kunt kopen of verkopen.

Ook geeft deze software aan waarop je een stop-loss order moet zetten zodat je niet teveel verlies maakt of behaalde winsten niet kwijt raakt. De software werkt voor zowel aandelen als opties en is makkelijk te installeren.

Zo kun je met een paar minuten per week aandelen kopen en verkopen. Je hoeft dus zelf niet meer na te denken! In het filmpje hieronder legt Harm je precies uit hoe de Trading Navigator software werkt.

Ook optimaal gebruik maken van de slimme Trading Navigator software met 50% korting?

Ik zal stap voor stap de cursus met je doornemen zodat je weet wat je kunt verwachten.

6.2 Het aanschafproces

Het aanschafproces ging vlug, simpel en was zo geregeld. Je krijgt meteen een betalingsbevestiging en de factuur wordt per mail naar je toegestuurd.

Na de betaling krijg je nog andere belangrijke e-mails binnen met instructies en informatie. Je krijgt gelijk je inloggegevens voor een account bij mijn.beleggen.com en kan meteen aan de slag met de video’s!

In het beleggen.com platform vind je verder alle boeken, e-books, cursussen, codes en handleidingen.

Het was wel een beetje veel informatie tegelijkertijd. Het duurde ook even voordat ik een overzicht had van alle mogelijkheden. Maar toen ik eenmaal alles stap voor stap gelezen en uitgevoerd had, was het snel duidelijk.

6.3 Week 1: Start met de Trading Navigator

In de 1e week van de cursus wordt kort uitgelegd wat je kunt verwachten. Daarna wordt de basis van het beleggen uitgelegd. Weet je al redelijk wat van beleggen? Dan kun je dit overslaan.

Vervolgens krijg je de mogelijkheid om Trading Navigator software te downloaden. De Trading Navigator software is een soort script dat je kan toevoegen aan andere trading software zoals Tradingview of Binck ProTrader. De gratis versie hiervan is genoeg dus je hoeft niets extra’s bij te betalen.

Wil je gelijk aan de slag met de Trading Navigator? Het is belangrijk dat je eerst alle 7 video’s zorgvuldig bekijkt. De video’s behandelen stap voor stap het installatieproces. Ook leer je hoe je een goede broker vindt en hoe je via de broker MeXem een order plaatst.

Deze onderwerpen komen in week 1 aan bod:

 • Introductie
 • Beleggingsdoel bepalen
 • Beleggingsprofiel bepalen
 • Trading Navigator
 • Installatie handleiding Trading Navigator
 • Handige tips & tricks
 • Brokeronderzoek
 • Hoe een order te plaatsen
 • Duurzaam energie rapport
Trading Navigator methode week 1

6.4 Week 2: Beleggingsstrategieën

In week 2 ga je meer leren over de beleggingsstrategieën. Harm legt hier heel simpel uit wat alle moeilijke vaktermen betekenen.

Elke strategie wordt stap voor stap onderbouwd, uitgelegd en beschreven. Ook worden veel voorbeelden gebruikt zodat je een duidelijk beeld krijgt van elke strategie.

De volgende onderwerpen en beleggingsstrategieën komen in week 2 aanbod:

 • Beleggingsstrategieën introductie
 • Beleggingsstrategieën Dogs of the Dow
 • Beleggingsstrategieën Dividend Aristocraten
 • Beleggingsstrategieën Dividendkoningin Geraldine Weiss
 • Beleggingsstrategieën Opties basis
 • Beleggingsstrategieën Turbo’s, Speeders en Sprinters
Trading Navigator Methode week 2

6.5 Week 3: Trendvolgend beleggen

In week 3 ga je aan de hand van de video’s leren hoe je kan inspelen op trends. Harm deelt hier zijn ervaringen met trends uit het verleden en hoe je daarvan kan profiteren.

Aan de hand van voorbeelden krijg je te zien hoeveel rendement het kan opleveren als je goed gebruik kan maken van opkomende trends.

Na de uitleg en voorbeelden leer je hoe je de Trading Navigator zelf toe kan passen op de huidige of opkomende trends. Stap voor stap legt Harm van Wijk uit hoe de werking eruitziet en wat je moet doen.

Tot slot wordt nog aandacht besteed aan emoties tijdens het beleggen. Iets wat vaak onderschat wordt maar wat ontzettend belangrijk is.

De volgende onderwerpen komen in week 3 aan bod:

 • Trendvolgend beleggen
 • Gewogen gemiddelde
 • De praktijk
 • Robuustheid en emotie
Trading Navigator Methode week 3

6.6 Week 4: Optiestrategieën

Week 4 staat volledig in het thema van opties. Verschillende termen rondom opties worden besproken en uitgelegd met voorbeelden.

Je leert hoe je put en call opties moet schrijven (en wat dat zijn) en wat de risico’s hiervan zijn. Ook leer je hoe je winstgevend in opties kunt gaan handelen.

Daarnaast krijg je een werkboek waarin je winst- en verliesdiagrammen kan maken. Zo krijg je een goed overzicht van je prestaties, je fouten en je voortgang.

De onderwerpen die in week 4 aan bod komen zijn:

 • Credit spreads
 • De Grieken
 • Statistieken AEX
 • Call Spreads
 • Werkboek Optiestrategieën
Trading Navigator Methode week 4

6.7 Week 5: Optiestrategie: de short strangle

In week 5 gaat Harm dieper in op ingewikkelde beleggingsmateriën. Hij legt ze stap voor stap uit.

Het short gaan wordt besproken. Je leert wat short strangles zijn en hoe je er een kunt vinden. Ook vertelt hij hier hoe je de kans op maximale winst kunt behalen.

Na het innemen van een short positie is van belang dat je dit gaat monitoren. Harm legt je precies uit hoe je dat doet en wat je daarvoor nodig hebt. Tot slot leer je alles toe te passen in de Trading Navigator software.

De onderwerpen die in week 5 aan bod komen zijn:

 • Short strangle de basis
 • Statistische kansen
 • Zoeken en handelen
 • Monitoren en follow up
 • Tools
Trading Navigator Methode week 5

6.8 Week 6: Klaar voor succes? Aan de slag!

In de laatste week ga je aan de slag met een handelsplan en een trading journaal maken. In het trading journaal kijk je naar je koop- en verkoopbeslissingen en op basis van welke signalen je dat deed.

Harm bespreekt daarna de betekenis en het belang van money management, uitbesteden van activiteiten en het belang van coaching. Daarna behandelt hij het vinden van een buddy en het 4-ogen-systeem.

Hij vergelijkt succesvol worden in beleggen met het opstellen van een ondernemingsplan voor een startende ondernemer. Hierover geeft hij weer stap voor stap uitleg over hoe je dat doet.

Tot slot krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan de 3-daagse training. Deze training is bedoeld voor mensen die nog meer over beleggen willen leren en dit echt tot een succes willen maken.

Deze onderwerpen worden in de 6e en laatste week besproken:

 • Handelsplan
 • Trading journaal
 • Coaching
 • Uitbesteden
 • Wat is uw ervaring met het 6 weeks coachingsprogramma?
Trading Navigator Methode week 6

7. Wat krijg je nog meer?

Het houdt niet op na de 6-weekse cursus en de slimme software. Je krijgt nog meer. Nog veel meer.

Harm heeft super veel bonussen voor je gemaakt die je er gratis bijkrijgt. Al deze bonussen zijn enorm waardevol en maken het totale pakket voor een beginnende belegger compleet. Ik heb alle extra bonussen hieronder voor je op een rijtje gezet.

7.1 Bonus: 1-op-1 coaching

De eerste bonus die je bij het pakket krijgt is de 1-op-1 coaching. Het doel van Harm is niet om zoveel mogelijk leden binnen te halen, maar om de kwaliteit en de resultaten van cursisten zo hoog mogelijk te houden.

Daarom wordt speciaal voor nieuwe leden tijd vrijgemaakt en krijg je persoonlijke aandacht. De persoonlijke coaching sessies kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het opzetten van de Trading Navigator software. Maar kan ook voor elk ander onderwerp rondom beleggen gebruikt worden.

Je hebt recht op 2 keer een coaching sessie van een half uur. Elk half uur coaching heeft een waarde van €100 per sessie. De totale waarde hiervan is dus €200. Maar jij krijgt deze er volledig gratis bij.

De coaching sessies kun je inplannen met 15 beleggingsexperts. Genoeg keuze en mogelijkheden dus. Dit wordt serieus aangepakt en je kan rekenen op zinvolle ondersteuning.

7.2 Bonus: Wekelijkse coaching sessies

Als 2e bonus worden elke week 2 live coaching sessies ingepland. In deze coaching sessies wordt het actuele nieuws besproken en heb je de mogelijkheid om LIVE vragen te stellen. Ze worden opgenomen dus je kan deze in je eigen tijd rustig terugkijken.

Sessie 1 – maandagochtend 8 uur

De 1e sessie is altijd op maandag ochtend om 8 uur. Deze sessie bestaat uit markt updates en koop- en verkoopsignalen die de experts gevonden hebben en met je delen.

Sessie 2 – vrijdagmiddag 12 uur

De 2e sessie van de week is altijd op vrijdagmiddag om 12 uur. In deze sessie geeft een groot aantal expert beleggers een wekelijkse trading update voor de VIP-leden.

Tussen vrijdag middag en maandag ochtend staan de markten stil en wordt er niet gehandeld. Daarom worden de wekelijkse webinars op deze momenten ingepland. Zo kan er rustig gekeken worden naar nieuwe kansen.

De experts die in de live sessies updates geven zijn onder andere: Harm van Wijk, Jan Robert Schudde, Henk Huising, Harry Klip, Menco Sweep, Mark Leenards, Tom Lassing en Aloys Mattijssen.

Door toegang tot de kennis en ervaring van al deze experts kun jij nog meer rendement maken. Sta je in het rood, zit je vast of heb je twijfels over een beleggingsproduct? Deze experts helpen je daarbij uit de brand!

7.3 Bonus: VIP-lidmaatschap

Als 3e bonus krijg je VIP-lidmaatschap. Hierin krijg je toegang tot alle gratis handleidingen, geheimen, unieke beurskansen en nog veel meer. De bonussen in het VIP-lidmaatschap zijn:

 • Handleiding Geld verdienen met opties
 • Handleiding Geld verdienen met aandelen
 • Handleiding Speeders, Sprinters en Turbo’s
 • E-book Basis optiecursus Optieacadamy
 • 2 jaar lang Telegram Signalen
 • Tiplijnen van diverse experts (actuele kansen op de beurs)
 • Complete portefeuilles die je kunt kopiëren
 • Trading journaal (om te reflecteren op je beleggingskeuzes en te leren van je fouten)
 • Trendvolgend beleggen
 • Geheimen van de slimste beleggers ter wereld
 • VIP-training

Voor het lezen van de handleidingen heb je het programma Acrobat Reader nodig. Het is een gratis programma en in de ontvangen mails wordt precies uitgelegd hoe je dat moet downloaden.

De handleidingen uit het VIP-lidmaatschap hebben een totale waarde van €1147. Maar ook deze krijg je er gratis bij.

VIP lidmaatschap Trading Navigator Methode

7.4 Bonus: Toegang tot de exclusieve beleggers community

Als 4e extra onderdeel van het totale Trading Navigator Methode pakket krijg je exclusieve toegang tot het VIP beleggers community gedeelte. Dit forum zit vol met tips, analyses, informatie en kennis van experts.

Je ontvangt hierdoor gelijk toegang tot enorm veel informatie en hulp. Even een overzicht van het forum: al 88.000 leden zijn lid, het bestaat uit 60.000 berichten en je kan informatie vinden over 13.000 onderwerpen!

Geen gekke cijfers dus. Naast de cursus, software, boeken en bonussen krijg je alleen uit dit forum al gigantisch veel waarde. Beleggen.com is momenteel de grootste en meest waardevolle beleggerscommunity van Nederland.

Onderwerpen zoals beursnieuws, analyses, ideeën, crypto, de energietransitie, algemene vragen en geplande activiteiten worden hier besproken.

Jouw succes is zijn succes en je wordt daarom niet aan je lot overgelaten. Heb je vragen of hulp nodig? Stel ze hier!

Trading Navigator Methode review Forum

7.5 Bonus: €500 transactietegoed bij MeXem

MeXem is een broker waar je wereldwijd kunt beleggen met de laagste commissies. Met meer dan 150 markten uit 33 verschillende landen en in 23 valuta heb je bij deze broker genoeg keuze.

Ze zijn bereid om klanten van Beleggen.com een cadeautje te doen van €500 euro transactietegoed. Beleggen.com heeft een samenwerking met MeXem waardoor de eerste €500 euro transactiekosten al voor je betaald zijn.

Deze extra bonus geldt ook als je net klant bent geworden van MeXem voordat je de Trading Navigator Methode aanschafte.

7.6 Bonus: €500 transactietegoed bij Lynx

Daarnaast is Lynx ook bereid om nieuwe klanten van beleggen.com €500 euro aan transactiekosten cadeau te doen. Ook Lynx is een broker met een aanbod van 150 beurzen in 33 landen en 23 valuta’s.

In week 1 van de cursus leert Harm je hoe je onderzoek kunt doen naar de beste broker. De keuze bij welke broker je uiteindelijk begint moet je zelf maken. Je kan in ieder geval mooi gebruik maken van deze transactietegoeden en een kosteloze start maken.

7.7 Gratis handleidingen

Als laatste bonus krijg je toegang tot enorm veel gratis handleidingen. Harm heeft heel veel waardevolle handleidingen gemaakt die je hier alvast kunt downloaden:

Aan de slag met de Trading Navigator software en hoge winsten behalen?

8. Reviews en ervaringen van cursisten

Ik ben positief over de cursus, de software en de ondersteuning vanuit het team van de Trading Navigator Methode. Maar wat zeggen andere mensen over Harm en zijn cursus?

Om mijn perspectief te bevestigen (of te ontkrachten) ben ik op het internet opzoek gegaan naar reviews en ervaringen van andere cursisten.

Dit zijn een paar voorbeelden van de reviews op Trustpilot:

Trading Navigator Methode review
Trading Navigator Methode review

En een paar Google reviews:

Trading Navigator Methode Google reviews

Als kers op de taart heb ik nog een waardevolle video gevonden over de ervaringen van deelnemers met de Trading Navigator Methode:

9. De kosten

Harm heeft vertrouwen in zijn methodes en wat hij te bieden heeft. Daarom is de prijs van de Trading Navigator Methode normaal gesproken €2.997.

Door de tijdelijke actie krijg je nu ook nog de volgende gratis bonussen:

 • Trading Navigator software (Waarde € 2997)
 • 2 jaar VIP-toegang MBC (Waarde € 696)
 • 2 jaar alerts via Telegram (Waarde € 1994)
 • Handleidingen (Waarde € 1147)
 • 1-op-1 coaching (Waarde € 200)
 • MeXem transactietegoed (Waarde € 500)
 • Lynx transactietegoed (Waarde € 500)
 • 2 jaar LIVE coaching (Waarde € 4888)
 • Totale waarde: € 15.919

De Trading Navigator Methode heeft momenteel een tijdelijke kortingsactie lopen. Je ontvangt op het hele pakket 50% korting. Hierdoor betaal je voor de cursus, trading software en bonussen ter waarde van €15.919 nog maar €1.497!

Je hebt levenslang toegang tot alle content, 7 dagen per week en op elk apparaat. Daarnaast loop je geen enkel risico door de 30 dagen 100% geld terug garantie.

Waarom is het zo duur en betaal je €1.497? Dit komt omdat je niet betaalt voor de cursus of de software, maar voor de resultaten die je in de toekomst gaat halen. Kijk niet alleen naar de prijs, maar meer naar wat het voor jou of je familie kan waarmaken.

Goedkoop is duurkoop, en dat is bij de Trading Navigator Methode zeker niet het geval. Voor deze prijs krijg je voor onbepaalde tijd oneindig veel waarde dat jou ongetwijfeld naar succes op de beurs gaat brengen.

10. Wat vind ik goed aan de Trading Navigator Methode?

Toen ik zelf begon met de cursus was het in eerste instantie een beetje veel informatie tegelijk. Maar als je alles rustig stap voor stap doorloopt wordt het vanzelf duidelijk.

Daarnaast geeft de beleggers community vertrouwen. Zo sta je er niet alleen voor. Hier kon ik voor vragen, tips en ondersteuning terecht. Door continu met experts te praten en tips te ontvangen groei je sneller als belegger. Ook geven Harm en zijn team snelle en zinvolle reacties. Er wordt zorgvuldig omgegaan met jou als lid.

Ik merkte al gauw op dat het geen snel in elkaar geflanste cursus was. De community, de inhoud en de tools zijn alleen voor mensen die serieus met beleggen aan de slag willen gaan.

Zelfs voor iemand zoals ik, die al een tijdje belegt, waren er veel nieuwe inzichten. De combinatie met de Trading Navigator software maakt het totale pakket helemaal af. Deze software is een hele goede en unieke toevoeging.

Voordelen Trading Navigator Methode

11. Wat vind ik niet zo goed aan de Trading Navigator Methode?

De prijs: een beginnende belegger kan het ervaren als een best hoge prijs. Ik wil je daarvoor wel als tip meegeven: kijk niet alleen naar wat het kost, maar vooral naar wat het je op gaat leveren de komende jaren.

Persoonlijk schrik ik niet meer van deze bedragen. Elke keer dat ik door middel van een goede cursus, besloten community of boeken in mezelf investeerde, verdiende ik dat later keihard terug. Zowel persoonlijk als financieel.

Daarnaast kan het onoverzichtelijk overkomen en komt er veel op je af in het begin. Ik had echt wel even nodig om alles te overzien. De informatie had misschien wat rustiger en één voor één gebracht mogen worden.

Nadelen Trading Navigator Methode

12. Geef 100% inzet en behaal succes

Hoe goed de software, de cursus en de boeken ook zijn, als je er zelf geen moeite in stopt wordt het niks. Als jij succes wil behalen met beleggen zul je zelf keiharde actie moeten ondernemen.

Alleen voor niets gaat de zon op. Hoeveel handen jou ook aangereikt worden, als jouw mindset, discipline en instelling niet goed zijn, zul je ook met deze cursus geen succes behalen.

Lees de boeken, doe nieuwe kennis op, omring je met experts en leer van je fouten. Ga hier serieus mee aan de slag. Dan zul je vanzelf de resultaten zien.

Harm gaat er in ieder geval alles aan doen om dit samen met jou tot een succes te maken.

13. Conclusie

In deze Trading Navigator Methode review heb ik de voordelen, nadelen, inhoud en de ervaringen besproken. Eerst was ik zelf een beetje sceptisch, maar Harm heeft mijn verwachtingen ver overtroffen.

Ook dacht ik in het begin steeds “Heb je dit weer… Ik wil gewoon mijn YouTube filmpje zien!” toen ik telkens weer reclames van Harm van Wijk langs zag komen. Maar toen ik eenmaal goed onderzoek ging doen naar Harm en zijn producten, was ik snel overtuigd.

Dit is niet alleen de perfecte start voor beginnende beleggers, maar beleggers met meer ervaring hebben hier ook veel aan. De cursus en bonussen beschikken over hoge kwaliteit en zijn met zorg en jarenlange ervaring samengesteld.

De Trading Navigator software is een goede toevoeging en zorgt ervoor dat deze cursus niet is zoals alle andere cursussen. De cursus, de software en de tools helpen je om winstgevend te beleggen.

Alhoewel het er grotendeels positief uitziet, had de aanschafprijs en de gebruiksvriendelijkheid beter gekund.

Naar mijn mening is dit veruit de beste cursus beleggen voor beginners die momenteel op de markt is omdat je enorm veel handvaten krijgt. Deze cursus en de Trading Navigator software is een must have voor elke beginnende belegger.

14. De Trading Navigator Methode kopen

Ik heb veel tijd en moeite gestopt in het onderzoeken van Harm van Wijk, de cursus en de software. Zo geeft het jou een zo goed mogelijk beeld over dit pakket mocht je het willen kopen.

Een beginnende belegger kan alles stap voor stap volgen en zelfs voor de belegger die al langer bezig is, is dit pakket van toegevoegde waarde. Zo merkte ik ook dat ik nog veel kon leren en heeft Harm mij verder geholpen met winstgevend beleggen.

Waarom de Trading Navigator Methode? De beleggers die het meest consistent zijn met hun successen hebben een bewezen beleggingsstrategie en leren sneller samen in een community.

Alle succesvolle mensen hebben daarnaast een coach gehad. Wacht niet langer, investeer in jezelf en neem Harm als coach!

Ook geld verdienen met aandelen en opties?

Druk op onderstaande link om gebruik te maken van de tijdelijke kortingsactie en bespaar 50%.

Deze aanbieding verloopt over

15. Alternatieven

Het kan zijn dat dit toch niet helemaal jouw ding is. Of dat Harm je toch niet zo aanspreekt. Kan gebeuren. Daarom heb ik 2 andere kwalitatief goede cursussen voor je klaargezet als alternatieven.

De Passive Investing cursus van FXminds

Bij de Passive Investing cursus hebben ze al meer 10 jaar ervaring in de financiële markten. Daarnaast wordt deze cursus gemiddeld met 5 sterren op Google beoordeeld.

Day Trading Masterclass NL en BE 2.0

Dit is de grootste en meest bekende Day Trading cursus van Nederland en België! Door middel van deze cursus kun je een extra inkomen voor jezelf creëren met Day Traden op de Amerikaanse aandelenmarkt.

Veelgestelde vragen

Het is een compleet pakket dat ervoor zorgt dat je binnen 6 weken succesvol kan beleggen. De Trading Navigator Methode bestaat uit een 6-weekse cursus over beleggen, slimme software, bonussen en toegang tot een exclusieve beleggers community. Je behoudt levenslang toegang.
Een hoger startkapitaal kan natuurlijk voor hogere rendementen en meer spreiding zorgen. Met hoe meer geld je kan beginnen, hoe eerder je je doelen behaalt. Maar je kan ook al starten met kleine bedragen. Harm leert je hoe je al kan beleggen met maar €250 euro.
Ja, Harm is betrouwbaar. Hij reageert snel op e-mails, staat overal netjes ingeschreven en hanteert een betrouwbare 30 dagen niet goed geld terug garantie. Daarnaast is hij actief in het forum en kun je hem live vragen stellen tijdens de webinars. Ik heb niets verdachts kunnen vinden.
Deze cursus is geschikt voor 4 doelgroepen: 1. De beginnende belegger (geen ervaring) 2. Allround belegger (beleggers die 1 à 2 keer per maand voor de lange termijn aandelen kopen) 3. Actieve belegger (beleggers die in turbo’s en opties handelen) 4. Day Traders (actieve handelaars die dagelijks handelen)
Beleggen is vooral kijken naar de lange termijn en veel geduld hebben. Echter kan je wel na de eerste maand al wat verdienen. Door middel van opties en turbo’s kun je sneller rendement maken, maar dit gaat gepaard met meer risico. Zorg dus dat je vooral naar de lange termijn kijkt. Als je geduld blijft houden en je aan het stappenplan houdt dan zul je geheid geld gaan verdienen.
Nee. In tegenstelling tot andere cursussen, waar je vaak gedurende de cursus extra kosten moet maken, hoef je hier alleen eenmalig kosten te maken. Er is geen addertje onder het gras en je komt ook niet voor verrassingen te staan.

Deel dit bericht

Informeer je vrienden en familie over deze review!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *