Meteen naar de inhoud

Cursus over beleggen

Home » Kennisbank » Cursus over beleggen

De Beleggersplek kijkt regelmatig naar de markt om de beste cursus over beleggen voor beginners te vinden en te beoordelen. Een cursus kan een beginnende belegger goed opweg helpen en voorkomt het maken van grote fouten. Ook helpt een cursus om het onderwerp van A tot Z te begrijpen en kan een ervaren coach je op het juiste pad houden.

Alle cursussen die je op De Beleggersplek vindt zijn daadwerkelijk aan deelgenomen. Door zelf deel te nemen en toegang te krijgen tot de desbetreffende cursus, kunnen wij kritisch beoordelen en een eerlijke mening geven.

Mocht je vragen hebben over een cursus? We zijn benieuwd! Laat het ons weten via info@debeleggersplek.nl.

Trading Navigator Methode

De Trading Navigator Methode van Harm van Wijk is een kwalitatief goede cursus met al meer dan 88.000 leden.

De cursus is geschikt voor beginners, allround beleggers en actieve beleggers. Je leert alles over beleggen en je kunt binnen 6 weken al geld gaan verdienen op de beurs.

Harm heeft al 32 jaar beleggingservaring en maakt gemiddeld 20,6% rendement per jaar. Daarom is het een uitstekende keuze om Harm te omarmen als coach en met zijn cursus te beginnen.

Lees meer over deze cursus in onze Trading Navigator Methode review.

6-weekse cursus

Van A tot Z wordt beleggen uitgelegd. Leer alles over aandelen, beleggingsstrategieën, optie’s, turbo’s brokers en waarderingen.

Trading software

Naast de cursus ontvang je de Trading Navigator software. Met deze software ben je in staat om op de meest gunstigste momenten te kopen en verkopen.

Gratis bonussen

Ontvang gratis handleidingen, persoonlijke coaching, toegang tot de exclusieve beleggers community, transactietegoed, wekelijkse updates en nog veel meer.