Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Beleggen » Geld verdienen vanuit huis? Hoe jij thuis geld kunt verdienen met beleggen!

Geld verdienen vanuit huis? Hoe jij thuis geld kunt verdienen met beleggen!

Veel geld verdienen, wie wilt dat nou niet? Veel mensen zeggen dat ze het willen terwijl er maar weinig zijn die er hard voor werken.

Maar jij bent anders. Jij bent hard opzoek naar de oplossing. Je bent klaar met de starheid van je baan, je wil extra bijverdienen, je wil meer uitdaging, je wil financieel onafhankelijk worden, je wil je leven verbeteren of meer flexibiliteit.

Wat de reden ook is dat je op deze blog geklikt hebt, je wil maar één ding: geld verdienen vanuit huis. Gelukkig ben je op de juiste plek beland.

Tegenwoordig brengt het internet veel mogelijkheden waar we vroeger alleen maar van konden dromen. Alleen weet je (nog) niet hoe je hier je voordeel mee moet doen.

Je kunt zelfs thuis geld verdienen zonder daar direct voor te hoeven werken! Elke maand ontvang jij gewoon een bedrag op je bankrekening.

Huh, hoe dan? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar dat is het voor velen niet. Deze manier pas ik al lang toe en zorgt ervoor dat ik al 3 jaar lang een passief inkomen heb en hoge rendementen haal.

Dit realiseer ik allemaal met beleggen. Lees snel verder want in dit artikel ga ik jou vertellen hoe ook jij geld kunt verdienen vanuit huis met beleggen.

Geld verdienen vanuit huis

Wat is beleggen?

Ik hoor je al denken: wat is beleggen dan precies?

Veel mensen, vooral bankiers en de rijke mensen aan de top, proberen je wijs te maken dat het veel te ingewikkeld is voor een gemiddelde Nederlander. Dat het iets is voor ‘de elite’.

Beleggen is best makkelijk. Beleggen komt neer op het investeren in vastgoed, kunst, goud of obligaties. De meest populaire manier van beleggen is het investeren in bedrijven door aandelen van het bedrijf te kopen en verkopen. 

Aandelen zijn waardepapieren (tegenwoordig allemaal digitaal) die eigendom van een bedrijf aangeven. Het kopen en verkopen hiervan gaat met één druk op een knop, meer is het niet.

Door het bezitten van aandelen word je mede eigenaar van dat bedrijf met heel veel andere mensen. Het is nu ook jouw bedrijf! Sterker nog, hoe meer aandelen jij koopt, hoe meer het bedrijf van jou wordt.

Iedereen shopt wel eens kleding online. Je kijkt rond op de webshop, doet misschien wat onderzoek op het internet naar welk merk je wilt en vervolgens koop je het. Beleggen is precies hetzelfde maar dan met digitale producten (aandelen) vanuit je eigen huis.

Je hoeft helemaal geen universitaire opleiding of jaren lange ervaring te hebben. Door middel van beleggen verdien ik dus al een aantal jaar een passief inkomen vanuit huis.

Er zijn meerdere strategieën met beleggen en heel veel mensen zullen je beweren dat het veel te moeilijk is om te starten voor iemand zoals jij. Niets is minder waar.

Een passief inkomen genereren met beleggen is ook voor jou mogelijk als jij een volhouder bent en sterk in je schoenen staan.

Geld verdienen met beleggen

De voordelen van beleggen

Zelf zat ik ook ooit in hetzelfde schuitje en vroeg ik mij af wat de beste manier was om online geld te verdienen.

Investeren in aandelen heeft veel voordelen. Een aantal zaken hebben mij toen overtuigd om te beginnen met beleggen. Om het makkelijk te maken heb ik ze hier voor jou opgesomd:

 • Het mooie van aandelen is dat jij de eigenaar bent en dat andere mensen in dat bedrijf voor jou werken
  (work smart not hard)
 • Bij beleggen kun je geld verdienen terwijl je niet aanwezig bent
 • Voor beleggen heb je alleen een laptop of telefoon nodig
 • Je kan heel snel veel rendement maken
 • Met beleggen kan je een passief inkomen creëren
 • Je vermogen is liquide en kan snel gebruikt worden voor andere dingen

De nadelen van beleggen

Ik wil natuurlijk wel eerlijk met je zijn. Er zijn ook nadelen die ik hier toch even wil benoemen:

 • Je kunt je geld ook verliezen. Zeker als je beleggen benadert als gokken of niet weet wat je doet
 • Het kan veel moeite kosten
 • Beleggen duurt lang en je hebt veel geduld nodig

Echter neemt dat niet weg dat beleggen een geweldige manier is om je financiële situatie drastisch te verbeteren.

3 manieren om geld te verdienen met beleggen

Oké, je snapt wat beleggen inhoudt. Maar nu even concreet, hoe kan je hier precies geld mee verdienen?

Er zijn 3 belangrijke manieren om geld te verdienen met beleggen. Welke manier het beste bij jou past zul je zelf achter moeten komen. Wel verschillen de manieren van zekerheid voor inkomen en voor rendement.

De 3 beste manieren om thuis geld te verdienen zijn:

1. Groei aandelen

Bij groei aandelen koop je aandelen van bedrijven die, het woord zegt het al, aan het groeien zijn. Je kan hiermee rendement maken door het aandeel voor een lage prijs te kopen en het vervolgens voor een hogere prijs te verkopen met winst.

Vaak wordt door beleggers geïnvesteerd in dit soort bedrijven voor de lange termijn. Hierdoor kan de gehele groei van het bedrijf meegepakt worden en maximaliseer je je winst.

Je koopt dus over het algemeen kleinere bedrijven die de potentie hebben om later een cash flow giant te worden.

Als je bijvoorbeeld 100 Amazon aandelen in 2001 gekocht had voor € 24 per stuk (totaal € 2400), dan had je ze vandaag de dag voor € 3600 per stuk kunnen verkopen, oftewel € 360.000.

Ka-ching! Dat is lekker winst pakken. Alleen moet je hier wel veel geduld voor hebben.

Groei aandelen

2. Day traden

De 2e manier is day traden. Oftewel, de korte versie van beleggen in groei aandelen. Je koopt en verkoopt vaak al binnen een dag of een andere korte periode met winst.

Je speculeert op korte termijn nieuws of verwachtingen en dus heeft deze manier meer risico dan manier 1. Koop het aandeel in de ochtend voor € 12 en verkoop het aandeel in de avond voor € 13. Zo hoef je niet jaren te wachten op een beetje winst. 

Maar let op. Op korte termijn kan veel gebeuren met aandeel prijzen wat je niet verwacht had. Zelfs als je alles denkt te weten kan het nog de verkeerde kant op gaan.

Echter brengt dit ook mogelijkheden en hier kan je veel geld mee verdienen. Beleggers die goed in kunnen spelen op markt nieuws kunnen hier veel rendement mee maken. Ongeacht een prijs omhoog of omlaag gaat. 

Nog steeds allemaal thuis vanaf je telefoon op de bank of in je bed.

3. Dividend aandelen

Dividend aandelen ben ik zelf de grootste voorstander van. Het brengt de grootste zekerheid voor een passief inkomen en beleggers houden nou eenmaal van zekerheid.

Als een bedrijf winst maakt heb jij daar recht op. Je bent tenslotte eigenaar van het bedrijf nu. Een klein deel van de winst wordt nu elk kwartaal of elke maand aan jou uitgekeerd! Je hoeft hier niet voor te werken en je hoeft hier ook niet om te vragen.

Het bedrijf stelt een percentage vast wat ze uit willen keren van de winst aan de aandeelhouders. Deze afspraken staan vast en je kan er vanuit gaan dat dit bedrag periodiek aan jou uitbetaald wordt. Zo genereer je een passief inkomen.

Hierbij geldt weer, hoe meer aandelen je koopt, hoe groter jouw passief inkomen wordt. Plus, de prijs van de aandelen kunnen ook toenemen. Hierdoor heb je een passief inkomen en winst op de koopprijs, mocht je het ooit weer willen verkopen.

Succesvol worden met beleggen

Beleggen portfolio aandelen winst

Zelf beleg ik al 3 jaar en ik kan je vertellen dat je veel geld kan verdienen zolang je het maar echt wilt. Je hebt het volledig zelf in de hand.

Een passief inkomen genereren en volledig van dividend of de winsten leven is haalbaar en mogelijk. Naar mijn mening is dit de beste manier om online geld te verdienen.

Je zal niet de eerste zijn die financieel vrij is geworden met beleggen. Maar je hebt wel discipline en een strak plan nodig.

Ook is je mindset vrijwel alles. Veel mensen vergeten de mentale aspecten bij het beleggen. Maar dat zorgt er juist voor of je veel geld gaat verdienen of niet.

Laat je niet misleiden door alle opmerkingen en nieuws berichten. Soms kan je door de bomen het bos niet meer zien. Less is more zeggen ze ook wel is. Beleggen is geen ‘rocket science’ maar dat wordt er soms wel van gemaakt.

Blijf dus met beide benen op de grond staan. Daar bereik je op de lange termijn het meeste mee. Want dat is tenslotte wat je wilt: geld verdienen vanuit huis en dat op de lange termijn kunnen blijven doen.

Verdien vandaag al geld vanuit je huis

Je hebt in deze blog gelezen over geld verdienen vanuit huis en het klinkt interessant. Je wilt beginnen met beleggen. Maar wat heb je nodig? Waar en hoe moet je beginnen?

Je bent niet de enige die deze vragen heeft. Na het overtuigd worden van de mogelijkheden wil je eigenlijk het liefst zo snel mogelijk aan de slag.

Je kan natuurlijk zelf op het internet gaan zoeken, maar dan verdwaal je in alle informatie dat op je afkomt.

In de gratis live training van Harm van Wijk leert hij jou stap voor stap hoe je een succesvolle belegger wordt. Hij vertelt je hoe je met 250 euro al een mooi rendement kan maken en dat met maar 5 minuten per week!

Harm is al 32 jaar beleggingsexpert en helpt beginnende beleggers die nog geen kennis of ervaring hebben.

Leer geld verdienen vanuit huis met beleggen!

Druk op de knop hieronder om naar de gratis live training te gaan.

Meer leren over de ervaringen met Harm van Wijk? Lees het in de Trading Navigator Methode review.


Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *