Meteen naar de inhoud
Home » Disclaimer

Disclaimer

Debeleggersplek.nl verleent u hierbij toegang tot de kennis en informatie gepresenteerd op de website. Debeleggersplek.nl heeft ten alle tijden het recht om content te wijzigen, verwijderen of aan te passen zonder u daarvan op de hoogte te brengen.

Auteursrecht

Op alle informatie, blogs, artikelen, pagina’s en afbeeldingen rust auteursrecht. Het is niet toegestaan om content van debeleggersplek.nl te kopiëren, gebruiken, verspreiden of vertonen zonder toestemming. Schending van deze auteursrecht kan juridische gevolgen hebben.

Actualiteit inhoud

Debeleggersplek.nl streeft ernaar om de inhoud ten alle tijden zo actueel mogelijk te houden. Mocht er additionele relevante informatie beschikbaar komen, dan streven wij ernaar om dit toe te voegen aan de relevante content. Wees ervan bewust dat gepresenteerde informatie, door de markt- en informatiesnelheid van het internet, niet altijd exact actueel kan zijn. Debeleggersplek.nl is tevens niet verplicht om de informatie actueel te houden. Daarnaast heeft Debeleggersplek.nl het recht om inhoud te wijzigen of verwijderen zonder daarvan lezers, bezoekers en gebruikers over te hoeven informeren.

Aansprakelijkheid

De informatie op debeleggersplek.nl betreft alleen de professionele mening van de auteur(s) of algemene beleggingsinformatie. De artikelen, blogs, producten, diensten, cijfers, e-mails en informatie dienen nooit als financieel, juridisch of fiscaal advies te worden opgevat. Er ontstaat geen adviesrelatie tussen de lezer en Debeleggersplek.nl.

Het gebruik en toepassen van informatie die op debeleggersplek.nl gevonden wordt is op eigen risico. Iedereen dient zijn of haar eigen onderzoek te doen voordat beslist wordt om te beginnen met beleggen. Ook dient zelf onderzoek gedaan te worden naar het investeren in effecten voordat daarin belegd wordt.

Let op! Geld lenen kost geld. Beleggen gaat gepaard met risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Affiliates

Om de bedrijfsactiviteiten te ondersteunen en continuïteit van de website te waarborgen maakt Debeleggersplek.nl gebruik van affiliate links. Debeleggersplek.nl ontvangt een vergoeding als een product of dienst van een adverteerder wordt afgenomen via onze link. Dit helpt ons om de website te verbeteren en kost u verder niks.

De producten en diensten die op Debeleggersplek.nl worden aangeboden beschikken niet over de garantie van juistheid. De producten en diensten kunnen ten alle tijden wijzigen of verwijderd worden zonder een mededeling van Debeleggersplek.nl.

Ook is Debeleggersplek.nl niet aansprakelijk voor het kwijtraken van producten en diensten die verkregen zijn via Debeleggersplek.nl. Voor de gevolgen en fouten van de producten of diensten, verkregen via Debeleggersplek.nl, wordt geen aansprakelijkheid geaccepteerd. Ook wordt geen aansprakelijkheid geaccepteerd voor de getoonde hyperlinks naar websites, producten of diensten van derden.

Wijzigingen disclaimer

De mogelijkheid bestaat dat deze disclaimer wijzigt. Raadpleeg voor de meest actuele informatie altijd deze disclaimer pagina. Voor vragen of onduidelijkheden kunt u een e-mail sturen naar support@debeleggersplek.nl of de contact pagina raadplegen.

Het laatste nieuws